ул. Братя Пешеви 10

070018898; 029713491; 0897873746

  • Затворено за поръчки (23:00-11:00)

1,45лв

50гр

Кашкавал

2,45лв

50гр

Моцарела

1,25лв

50гр

Шунка

0,80лв

50гр

Маслини

0,80лв

50гр

Гъби

1,25лв

50гр

Бекон

1,25лв

50гр

Пилешко роле

2,50лв

50гр

Луканка

1,10лв

50гр

Бяло сирене

2,90лв

50гр

Синьо сирене

2,90лв

50гр

Ементал

2,50лв

30гр

Пармезан

2,80лв

50гр

Президент

1,25лв

50гр

Топено сирене

1,25лв

50гр

Шопско сирене

2,50лв

50гр

Салам Чоризо

1,25лв

50гр

Шпеков салам

0,80лв

50гр

Печени чушки

0,80лв

50гр

Пресни чушки

0,80лв

50гр

Кисели краставички

0,50лв

50гр

Лук

0,80лв

50гр

Пресен домат

1,99лв

50гр

Сушен домат

0,70лв

50гр

Яйце

2,50лв

30гр

Аншоа

0,80лв

50гр

Царевица

2,00лв

50гр

Риба Тон

1,50лв

50гр

Миди

2,50лв

50гр

Скариди

2,00лв

50гр

Калмари

3,99лв

50гр

Пушена сьомга

1,50лв

50гр

Ролца от раци

2,99лв

50гр

Манатарки

0,80лв

50гр

Ананас

0,80лв

50гр

Лимон

1,00лв

50гр

Сметана

2,00лв

50гр

Орехи

4,60лв

50гр

Прошуто